Menu Sluiten

Planvorming voor je evenement

U heeft het idee een evenement te organiseren en de productie loopt soepel maar dan komt het veiligheidsplan om de hoek zetten. Het is lastig om dit goed opstellen voor uw evenement. Daar helpen wij u graag mee

Een veiligheidsplan is een plan waarin alles staat wat te maken heeft met de organisatie van het evenement. Een veel van het veiligheidsplan is een risico inventarisatie maar ook staat er in beschreven hoe de organisatie eruit ziet. Een onderdeel van het veiligheidsplan is het calamiteitenplan. Hierin staat een taakverdeling beschreven voor het geval dat er zich een calamiteit voordoet.

Een veiligheidsplan is belangrijk voor hulpdiensten om adviezen op te stellen. klik hier voor meer informatie over een veiligheidsadvies Daarnaast kan ook  de gemeente vragen naar het veiligheidsplan. Vaak is dit plan een deel van de vergunningsaanvraag. Het opstellen van een veiligheidsplan kan erg lastig zijn. Event Safety Solutions kan helpen met het schrijven van een veiligheidsplan. Nieuwsgierig wat wij kunnen betekenen voor uw evenement? Neem dan contact met ons op.